cei ami buni antioxidanti naturali calivita din vin rosu si ceai verde pentru slabitPolifenolii sunt antioxidanti ce ajuta la distrugerea radicalilor liberi rezultati in urma proceselor metabolice. Cateva din efectele negative ale  acestor radicali liberi sunt distrugerea membaranei celulare, aparatia cancerului si a bolilor cardiovasculare, sistem imunitar scazut si in cel mai rau caz, deces prematur.

In urma studiilor efectuate in laborator s-a descoperit ca polifenolii din ceaiul verde si vinul rosu au capacitatea de a opri inmultirea celulelor canceroase din prostata, prin interactiunea acestora cu un conductor biochimic, al carui rol este acela de a sprijini dezvoltarea celulelor canceroase.

Asadar, antioxidantii ce se gasesc in produsele alimentare, precum ceaiul verde si vinul rosu pot avea efecte benefice asupra sanatatii, pentru ca ajuta la prevenirea bolilor generative, precum cancerul si bolile cariovasculare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)