De ce as folosi Joint Protex Forte si nu alt produs?

Unul din motive ar fi acela ca acesta contine o cantitate dubla  a incredientului principal si anume glucozamina care in combinatie cu condroitina ofera articulatiilor o protectie sporita acestora.

Acest produs se adreseaza tutoror categoriilor de oameni sau doar celor cu probleme articulare?

O prima categorie vizata este cea a persoanelor active ale caror articulatii sunt supuse unui efort sporit, cat si persoanelor in varsta pentru functionarea sanatoasa a articulatiilor si mentinerea formarii normale a cartilajului.

Totodata Joint Protex Forte poate fi administrat de catre persoanele cu o greutate mai mare decat cea normala deoarece in cazul acestora stresul asupra articulatiilor este unul mai pronuntat.

Ce rol indeplinesc componentele active din Joint Protex Forte?

Glucozamina-ajuta la spijinirea, formarea si protejarea principalelor elemente structurale ale cartilajelor, jucand un rol important in mentinerea si regenerarea integritatii articulatiilor si in special a cartilajelor.

Condroitina este componenta de baza a cartilajelor si e absolut necesara pentru mentinerea propietatilor lor mecanice si elastice.

Metal-sulfonil  metanul ajuta la mentinerea sanatoasa a cartilajilor.

Acidul hialuronic este un component natural al substantei intracelulare a epidermei dar si cel mai semnificativ incredient,  cantitativ vorbind, al tesutului conjunctiv.

Cum se administreaza Joint protex Forte?

Este indicat sa se administreze cate o tableta in fiecare zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)