O metoda naturala si eficienta de a scapa de durerile de cap, este aceea sa scapi de kilogramele in plus, dupa spusele cercetatorilor. In urma unui studiu condus de catre publicatia Neurology, persoanele cu o conditie fizica nu tocmai de invidiat, si care pe langa asta mai sufereau si de migrene, au fost supuse unor operatii al caror scop era acela de a scapa de kilogramele in exces.

Inainte de operatie, persoanele respective au raspuns la un set de intrebari cu privire la durata si frecventa migrenelor.

La un interval de 6 luni, dupa operatie, acestea au trebuit sa raspunda din nou la aceleasi intrebari. Rezultatul a dezvaluit faptul ca aproape jumatate dintre subiecti au inregistrat o reducere majora in frecventa durerilor de cap.

Care e legatura?

Dupa spusele dr. Dale Bond de la Universitatea Brown, “migrenele apar datorita unei schimbari in circulatia sangelui, care are ca efect inflamarea creierului”.

Din fericire pentru tine, tot ce trebuie sa faci e sa citesti in continuare Blog.Vitaclub.ro si sa dai o fuga la sala,ca sa scapi de kilogramele in plus. Succes

VN:F [1.9.22_1171]
va rugam asteptati...
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)