Studiile au dovedit ca un consum de peste de 2-4 ori pe saptamana reduce cu 30% riscul aparitiei unor boli de inima.Secretul pestelui este acidul gras Omega-3, ce protejeaza inima, scade nivelul colesterolului si previne peste acizi grasi omega 3 colesterol somon ton stiuca macrou hering sardinadepunearea grasimilor pe peretii arterelor. Tot datorita acidului gras Omega-3, persoanele care consuma frecvent peste prezinta un risc minim de a suferi de depresie. Nici macar cel mai gras peste, de exemplu: somon, ton, macrou, hering, sau sardina nu au atatea grasimi cat are cea mai slaba dintre carnuri.

Daca vrei sa slabesti mananca peste cum ar fi: stiuca, salaul, sau pastravul deoarece nu contin dacat 60 de calorii la 100 grame, pe cand pestele mai gras ajunge undeva la 230 calorii la 100 grame. Carnea de peste este un aliment usor de digerat si foarte hranitor, pentru ca aceasta contine 15-20% proteine complete de o calitate superioara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)