Cercetatorul european, Michael Gundill, recomanda exercitiile in care muschiulexercitiu triceps este solicitat in pozitia de extensie maxima, adica cand este intins la maxim, deoarece acestea maresc sensibilitatea muschiilor la testosteron prin marirea numarului de receptori de hormoni androgeni in interiorul muschiului intins.

Daca sunteti in cautare de eficienta a efortului, stimularea receptorilor androgeni prin exercitii care intind la maxim muschii si in acelasi timp “recruteaza” grosul fibrelor prin folosirea unor greutati mari, poate fi mecanismul cheie al cresterii musculare eficiente.

Exercitiile care au aceste proprietati sunt urmatoarele: Extensii pentru triceps cu o gantera deasupra capului, cu cotul orientat tot timpul in sus, indreptari cu picioarele drepte si apropiate, pentru femurali, flexii pentru bicepsi din stand pe o banca inclinata, cu gantere, etc. Asemenea exercitii, in care muschii sunt solicitati in pozitia de extensie maxima, ofera una din cele mai efective cai de a mari viteza de crestere a musculaturii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)