Lucreaza-ti exercitii pentru muschiul triceps efectuat la aparattot corpul  intr-un timp cat mai scurt cu acest program de exercitii doar la aparate.

  • De cate ori nu ti-ai auzit prietenii, si nu numai, spunand: “NU AM TIMP SA MERG LA SALA“. Da, cum sa nu! Pana si presedintele Obama, isi poate strecura in program antrenamente zilnice, insa tu  esti pur si simplu prea  ocupat, desi aproape zilnic reusesti sa-ti inghesui in agenda 2-3 pe care le petreci in fata televizorului, vizionand nu stiu ce pseudo emisiuni.
  • In prezent,  orice sala de culturism si fitness se poate adapta nevoilor  celor ce au un program  incarcat, dar vor totusi sa se antreneze. Cum? Pur si simplu prin intermediul  aparatelor multifunctionale, toate aliniate astfel incat  sa te poti muta rapid  de la un exercitiu la altul si sa parasesti sala intr-un timp cat mai scurt.

Antrenament pentru tot corpul

EXERCITII

SERII1

REPETARI

Presa pentru picioare

2

15-20, 8-10
Impins de la piept la aparat

2

12-15, 6-8
Ramat la aparat  sau tractiuni la helcometru

2

12-15, 6-8
Impins de la umeri la aparat

2

12-15, 6-8
 Extensia gambelor

2

15-20, 8-10
Flexii pentru picioare

2

12-15, 6-8
Flexii pentru bicepsi la aparat

2

12-15, 6-8
Impins pentru triceps la aparat

2

12-15, 6-8
Crunch la aparat

2

20-25, 12-15

1 – Efectueaza fiecare exercitiu de doua ori, in circuit; executa un set din fiecare exercitiu, fara pauza intre ele, apoi repeta.

extensia gambelor la aparat e un exercitiu pentru coapse

  • Impinsul la aparat din sezand e un exercitiu pentru muschii pieptuluiAcest program de antrenament  pentru tot corpul  a fost special conceput  pentru  cei ce au foarte putin timp; estimez ca are nevoie de 20-30 minute pentru a fi terminat. Pentru a grabi lucrurile si mai mult, efectueaza antrenamentul in circuit,  fara pauze intre serii.  Efectueaza un set din fiecare  exercitiu,  incepand cu presa pentru picioare si muta-te rapid  de la un aparat la altul.
  • Dupa aceea, reia de la inceput si repeta intregul circuit.  Trebuie observat ca ordinea exercitiilor  alterneaza intre grupe  musculare antagonice, intre miscari  pentru partea superioara a corpului si cea inferioara. Aceasta rotatie  face ca pauzele  intre serii sa nu mai fie necesare, iti economiseste timp si iti pastreaza pulsul ridicat pentru o mai buna ardere a grasimilor.
  • Prima oara vei efectua  totusi exercitiile cu greutati relativ mici, cu multe repetari, pentru a antrena rezistenta musculara. A doua oara, vei  mari greutatile si vei reduce  numarul de repetari/set, pentru a imbunatati forta si a declansa hipertrofia. E antrenamentul complet si nu dureaza mai mult de 30 de minute.

Impins pentru umeri la aparat din sezand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Program de antrenament pentru tot corpul, 9.3 out of 10 based on 3 ratings