Obtineti rezultate remarcabile cu urmatorul program de antrenament pentru  acasa.

Uneori a merge la o sala pare mult mai usor decat este in realitate.  Mai des decat am dori, aceste intentii bune se transforma  in scuze si impedimente, iar atunci cand vine sfarsitul zilei, exercitiile nu au intrat in program.

Iata programul care nu lasa  loc scuzelor si pe care il cautati, un program stimulativ pentru acasa si care cere minimum  de echipament, programul  la care apelati atunci  cand totul nu merge  in jurul vostru.

Este micul antrenament perfect  care va poate mentine pe linie  furnizandu-va in acelasi timp  antrenament de rezistenta si aerobic, toate in mai putin de o ora.


Pe locuri…

Intocmit pentru rezultate maxime intr-o perioada minima de timp, acest antrenament te va mentine  in miscare intr-un ritm destul de rapid.  Alterneaza antrenamentul cu rezistenta pentru grupele voastre musculare majore cu scurte perioade de antrenament cardio cu intensitate medie pana la inalta si iti garantez ca te va face sa transpiri.

In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie, puteti face circuitul o data, de doua ori sau de trei ori. Aveti grija doar sa continuati sa va miscati, odihna pe care o faceti intre exercitii fiind minima.


Fiti gata…

Tot ce aveti nevoie pentru a porni este o pereche de gantere, ceva mai usoare, poate in jur de 4 kg, sau mai grele, poate de 7-9 kg si o coarda de sarit.

Imediat ce ati facut putin loc in casa si v-ati pregatit  echipamentul, sunteti gata sa incepeti.  Urmati programul in ordinea indicata.  Vedeti sfaturile de mai jos pentru modificari in functie  de nivelul formei voastre.


Start!

Incepeti cu o incalzire de 5 minute pentru a pregati muschii  pentru antrenamentul care urmeaza.  Faceti o tura de mers in jurul casei, urmata de cateva exercitii cu corpul liber, cum ar fi  alergarea pe loc, sarituri cu departarea si apropierea  picioarelor si bratelor, ridicarea genunchilor si genuflexiuni.

Faceti toate exercitiile  in ordinea data, respectati numarul de repetari si intervalele  de timp la primul antrenament si faceti circuitul de cate ori doriti, in functie de scopuri, timpul pe care il aveti la dispozitie si de nivelul de pregatire fizica.

Folositi forma corecta atunci cand  ridicati greutati; nu fiti neglijenti in executie pentru ca puteti sa va accidentati.  La fel de important, nu uitati sa va simtiti bine  facand acest antrenament.


PROGRAMUL DE ARS GRASIMEA PENTRU ACASA

EXERCITII REPETARI / TIMP
Incalzire (mers vioi, exercitii cu corpul liber, etc.) 5 minute
Genuflexiuni cu gantere in superset cu fandari inapoi 20 de repetari la fiecare miscare
Sarit coarda 90  secunde
Fandari din mers 15 repetari in fiecare parte
In superset cu fandari inainte pe loc 20 de repetaric cu fiecare picior
Sprint ( inafara casei sau alergare pe loc) 2 minute
Flexia antebratelor pe brate continuate cu impins  impins deasupra capului in superset cu ridicarea bratelor lateral 15 repetari pentru fiecare miscare
Sarituri pe loc cu departarea picioarelor si aducerea palmelor deasupra capului 90 secunde
Ramat cu ganterele  din aplecat in superset cu extensia bratelor  inapoi din aplecat 15 repetari
Bricege (din culcat pe spate ridicarea bratelor  si a picioarelor simultan) 2 minute
Flotari in serie ( cu priza larga, medie si ingusta) 10 repetari fiecare
Genuflexiuni cu saritura 90 de secunde
Flexii cu supinatie  in superset cu flotari la scaun pentru tricepsi 15 repetari fiecare miscare
Fandari laterale 2 minute
Revenire si intinderi (stretching) dupa circuitul final 5 minute
Superset – executa amandoua exercitiile unul dupa celalalt fara pauza

Flexia antebratelor pe brate continuate cu impins deasupra capului: Flexati simultan  antebratele. Cand ajungeti cu ganterele la nivelul umerilor, intoarceti palmele  spre inainte si faceti miscarea de impins. Revenirea in ordine inversa.

Genuflexiuni cu saritura: Stati cu picioarele  departate la largimea soldurilor. Fara o greutate suplimentara, faceti o genuflexiune  pana ajungeti cu coapsele paralele cu podeaua, apoi sariti in sus ridicand mainile deasupra capului. La aterizare, coborati bratele  si treceti imediat  la urmatoarea repetare.

Fandari laterale: Cu cate o gantera usoara in fiecare mana,  stati cu talpile departate la latimea soldurilor si indreptate inainte.  Faceti un pas larg lateral dreapta si lasandu-va in jos pe piciorul drept pana atingeti podeaua cu gantera.

Priviti inainte si nu indoiti  spatele. Ridicati-va si faceti aceeasi miscare in partea stanga. Continuati  alternativ pana la completarea numarului de repetari.


VN:F [1.9.22_1171]
va rugam asteptati...
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Program de exercitii pentru arderea grasimilor, 10.0 out of 10 based on 3 ratings