Victor Martinez- 3 lucruri cu care incepatorii in culturism nu ar trebui sa-si piarda vremea:

Victor Martinez bodybuilder and bodybuilding1.Exercitii la aparate si cabluri pentru spate;
Daca esti incepator in ale culturismului, ar trebui sa stai departe de aceste exercitii in ziua pentru spate. Iti garantez ca nimic nu iti va oferi mai mai multa latime si grosime a spatelui decat exercitiile de baza cum ar fi: indreptarile cu haltera, tractiunile la bara sau ramatul cu haltera sau cu ganterele. Daca te antrenezi serios si faci exercitiile corect, nu vad care ar fi motivul pentru care spatele tau nu s-ar dezvolta intr-un ritm alert.

2.Pec deck si helcometru;
Pentru piept iti recomand sa faci doar impins si flotari la paralele pentru piept, asta pana cand obti o grosime decenta. Apoi, poti sa introduci in programul tau de antrenament pentru piept si fluturarile cu ganterele. In ceea ce priveste alte exercitii, iti recomand sa nu te atingi de ele pana cand nu treci la avansati( dupa aproximativ 2 ani de antrenament).

3.Extensii de picioare;
Daca vrei sa-ti cladesti niste cvadricepsi masivi, poti incepe sa faci genuflexiuni, si din cand in cand, poti lucra si la presa pentru picioare. Nu este nevoie sa te ingrijorezi cu privire la izolarea cvadricepsilor sau sa incerci sa obti o separare cat mai evidenta pana cand nu-ti dezvolti decent masa musculara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sfaturi pentru culturistii incepatori, 10.0 out of 10 based on 3 ratings