Probabil multi vad inotul ca solutie pentru kilogramele in plus, insa lucrurile nu cum dau jos burta SI GRASIMEAstau tocmai asa. Temperatura corporala, care in timpul alergatului pe banda si in tinpul joggingului creste, insa nu si in timpul inotului, este foarte importanta pentru ca accelereaza rata metabolica si scaderea in greutate.

Caldura este transferata de 20 de ori mai repede prin apa decat prin aer. In urma unor studii efectuate de catre cercetatorii japonezi, s-a descoperit ca o combinatie de suplimente cu catechine din ceai verde si un program de inot de 15 saptamani a dus la scaderea in greutate, utilizarea accentuata a grasimii si la ameliorarea sensibilitatii la insulina la animalele hranite cu alimente create sa provoace obezitate.

Insa nu se stie daca aceste rezultate ar putea fi aplicate si la oameni. Cu toate astea sunt sanse ca stimularea ratei metabolice, asociata cu suplimente ori medicamente si cu exercitii fizice sa fie o solutie eficienta de mentinere a greutatii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)