cele mai bune suplimente cu arginina oxid nitric si alfa-ketoglutaratAntrenamentele intense din culturism afecteaza metabolismul si consuma rezervele de substante importante ce sprijina dezvoltarea fortei si a masei musculare. Suplimentarea acestora  te ajuta sa te recuperezi mai repede si sa continui sa faci progrese in sala.

Spre exemplu, arginina si alfa-ketoglutaratul sunt esentiale procesului de sinteza al proteinelor si pentru metabolismul energetic. Arginina joaca un rol foarte important in ceea ce priveste sinteza proteinelor, aminoacizilor, oxidului nitric si creatinei.

In legatura cu alfa-ketoglutaratul, acesta e esential pentru metabolismul energetic si sinteza proteinelor.Un grup de cercetatori americani a constatat ca adminstrarea de arginina si alfa-ketoglutarat pe o perioada de 8 saptamani de exercitii fizice a condus la maximizarea fortei si a performantei. Cele 2 substante nu au avut nici un fel de impact in ceea ce priveste rezistenta musculara sau capacitatea aerobica.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)