1. Flexiile alternative cu gantera.

Acesta este singurul exercitiu care  da rezultate pentru cele 2 functii ale bicepsilor: flexia si supinatia mainii. Cand ajungi in punctul in care poti manevra cu usurinta, cu o tehnica buna de antrenament, greutati relativ mari in aceste doua pozitii, muschii tai vor fi cu mult mai dezvoltati decat erau la inceput.

2. Flexiile cu haltera.

Flexiile cu haltera sunt exercitiul clasic pentru cei care isi construiesc masa musculara, iar parerea mea este ca bara dreapta este mai eficienta decat decat bara curbata EZ. Daca aceasta iti afecteaza incheieturile mainilor, incearca sa folosesti o pereche de aparatori pentru incheieturi, fie din cele cu sistem de prindere Velco, fie din acelea care seamana cu fasele de protectie pentru genunchi, doar ca sunt pentru incheieturi. Daca incheieturile te supara in continuare, renunta la bara dreapta si foloseste-o pe cea de tip EZ.

3. Flexiile cu un brat la banca Scott.

In cazul in care ai umeri proeminenti, este important sa gasesti acele exercitii care sa elimine deltoizii din miscare. Flexiile cu un brat la banca Scott te forteaza sa izolezi bicepsii, asfel incat acestia sa faca toata munca si de aceea acest exercitiu reprezinta o componenta esentiala a antrenamentului in culturism.

VN:F [1.9.22_1171]
va rugam asteptati...
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)